Evinrude

LEÁLLÍTOTT GYÁRTÁS

Tisztelt Evinrude Ügyfeleink!

Büszkék vagyunk arra, hogy az Evinrude külmotorokat az elmúlt években biztosíthattuk Önnek. A BRP gyár üzleti okokból nehéz és megfontolt döntést hozott a csónakmotorok gyártásának leállításáról, így már teljes erővel a hajtóművek következő generációjára összpontosít.

Tudjuk, hogy valószínűleg sok kérdése van azzal kapcsolatban, hogy ez a döntés miként befolyásolja a szolgáltatások igénybevételét, az alkatrészek rendelkezésre állását, és hogy érinti-e a jelenlegi jótállási fedezetet vagy a szervizszerződést. Biztos lehet benne, hogy csapataink és kereskedőink hálózata továbbra is támogatni fogja Önt.

 

Gyakori kérdések

Az Evinrude motorom továbbra is garancia alatt áll?
Igen, szükség szerint továbbra is szolgáltatásokat nyújtunk az ügyfeleknek, és tiszteletben tartjuk a gyártó korlátozott jótállási kötelezettségét és a kiterjesztett szolgáltatási szerződéseket.

Folytathatom-e az Evinrude-kereskedőmnél karbantartást és javítást?
Igen, a legtöbb Evinrude-kereskedőnk továbbra is karbantartási és javítási szolgáltatásokat nyújt.

Nehezen fognak találni alkatrészeket?
Nem, elkötelezettek vagyunk azért, hogy olyan alkatrészeket szállítsunk, amelyek ügyfeleinknek szükségesek lesznek a karbantartáshoz és a javításhoz.

Megrendeltem egy új Evinrude motort, ezzel lesznek problémáim?
Mindent elkövetünk a zökkenőmentes átmenet biztosítása érdekében. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel, hogy megkapja a megrendelése állapotát.

 

Evinrude csónakmotorok 3,5 – 300 lóerőig
Evinrude 4 ütemű modellek 3,5- 15 LE. Választható karos vagy távirányítós, berántós vagy önindítós.

Evinrude G1 modellek: 30 – 135 LE – már bizonyított
Széles modellkínálat az Ön és hajója igényeinek megfelelően. Berántós vagy önindítós, karos vagy távirányítós, kézi vagy power trimes – megbízható társa lesz bármely esetben. Pontoon hajóhoz kifejlesztett modellek is kaphatóak.

EvinrudeG2 modellek: 150 – 300 LE – modern design, belső értékek
Prémium minőségű digitális vezérlés és műszerezettség, hidraulikus szervo kormányzás – ez mind egyetlen külmotorban ötvözve. Az Evinrude G2 motorok kiváló választást jelentenek legyen az hagyományos vagy modern, digitális felhasználási területen.

 

Egy termék se felelt meg a keresésnek.