Sublue Whiteshark Mix

564  + ÁFA

Tegye könnyebbé a víz alatti kalandozást a Sublue WhiteShark Mix modellel – a legkisebb dupla propelleres víz alatti robogóval a piacon. A WhiteShark Mix Pro rendkívül könnyű és kompakt. Akár 5 km/óra sebességet is elérhet, és akár 30 percig is bírja egyetlen töltéssel.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Bemutatjuk a Sublue Whiteshark Mix modellt

Tegye könnyebbé a víz alatti kalandozást a Sublue WhiteShark Mix modellel – a legkisebb dupla propelleres víz alatti robogóval a piacon. A WhiteShark Mix rendkívül könnyű és kompakt. Akár 5 km/óra sebességet is elérhet, és akár 30 percig is bírja egyetlen töltéssel.

Száguljd a vízben

A WhiteShark Mix a legkisebb dupla propeller víz alatti robogó. Ez egy ultrakönnyű és kompakt víz alatti robogó, amely kétsebességes opciójával akár 1,5 m/s sebességre is képes, és akár 30 percig is bírja egyetlen töltéssel. Lassan vagy gyorsan, preferenciáitól függően.

Szórakozás az egész családnak

Legyen szó medencéről vagy strandról, ez a víz alatti robogó tökéletes vízitárs. Mivel könnyű és hordozható, könnyedén elrakhatja a poggyászában, és magával viheti családi kirándulásokra. Még a fiatalok is biztosan szeretnek bajnokként úszni a felhasználóbarát kezelőszervekkel rendelkező WhiteShark Mix segítségével.

A WhiteShark Mix levehető úszóval rendelkezik, amely segít fenntartani a pozitív felhajtóerőt az extra biztonság érdekében. Tökéletes a tengeri élővilág szépségének felfedezéséhez snorkelezés közben.

Ha kalandra vágyik a víz alatt, egyszerűen vegye le az úszót, és adjon hozzá egy új csavart a szabadbúvárkodáshoz. Ez lehetővé teszi, hogy szabályozott sebességgel nyúljon mélyre anélkül, hogy nagy erőfeszítéseket tenne. Hozza ki a legtöbbet szabadbúvárkodásból a Sublue WhiteShark Mix segítségével.

Könnyen rögzíthet lenyűgöző fényképeket és videókat

Győződjön meg arról, hogy fantasztikus víz alatti kalandjai nem maradnak dokumentumok nélkül. A WhiteShark Mix univerzális akciókamera-tartóval van felszerelve, amely kompatibilis a piacon kapható legtöbb akciókamerával. Rögzítheti vízálló kameráját a WhiteShark Mix elejére, hogy lenyűgöző víz alatti fényképeket és videókat rögzíthessen családja és barátai számára.

Specifikációk

Méretek (hossz / szélesség / magasság) 46,5 x 23 x 23 cm
Színválaszték Fehér / Kék / Türkiz
Súly 2,6 kg
Maximális merülés 40 méter
Sebesség 1,5 m/s
Akkumulátor idő 30 perc
Felületi kiképzés 1 db univerzális rögzítési pont
(sport kamerának, fényképezőnek)
Csomag tartalma Levehető felúszó
Biztonsági kábel