Sublue Whiteshark Mix Pro

724  + ÁFA

Tegye könnyebbé a víz alatti kalandozást a Sublue WhiteShark Mix Pro -val – a legkisebb dupla propelleres víz alatti robogóval a piacon. A WhiteShark MixPro rendkívül könnyű és kompakt. Akár 6 km/óra sebességet is elérhet, és akár 60 percig is bírja egyetlen töltéssel.

6 km/h maximális sebesség
2 sebességfokozat
60 perc üzemidő
40 méter mélységig vízhatlan

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Bemutatjuk a Sublue Whiteshark Mix Pro modellt

Tegye könnyebbé a víz alatti kalandozást a Sublue WhiteShark Mix Pro -val – a legkisebb dupla propelleres víz alatti robogóval a piacon. A WhiteShark MixPro rendkívül könnyű és kompakt. Akár 6 km/óra sebességet is elérhet, és akár 60 percig is bírja egyetlen töltéssel.

Száguljd a vízben

A WhiteShark MixPro a legkisebb dupla propeller víz alatti robogó. Ez egy ultrakönnyű és kompakt víz alatti robogó, amely kétsebességes opciójával akár 1,8 m/s sebességre is képes, és akár 60 percig is bírja egyetlen töltéssel. Lassan vagy gyorsan, preferenciáitól függően.

Szórakozás az egész családnak

Élvezze a vízi szórakozások széles választékát a WhiteShark MixPro segítségével. Használja a medencénél délutáni szórakozásra a családdal, vagy vegyen részt egy víz alatti kalandban, hogy mélyebbre merüljön és tovább fedezzen. A WhiteShark MixPro alkalmas medencéhez, sznorkelezéshez, búvárkodáshoz és szabad merüléshez.

Nyugodtan szórakozzon

A WhiteShark MixPro LED lámpával van felszerelve, amely jelzi, ha a WhiteShark MixPro készenléti állapotban van, és készen áll a víz alatti kalandra. A LED-jelző színe megváltozik, ahogy a WhiteShark MixPro változtatja a sebességét. Villogással is figyelmeztet, ha az akkumulátor lemerül, így bőven van ideje visszatérni a partra.

Biztonságos minden korosztályú gyerekek számára

A WhiteShark MixPro kettős gombzárral van felszerelve. Fokozatosan felgyorsul, ha egyszerre nyomja meg a két trigger gombot. Ez megakadályozza a véletlen rántásokat, így a gyermekek biztonságosan használhatják.

Könnyen rögzíthet lenyűgöző fényképeket és videókat

Rögzítse a csodálatos víz alatti pillanatokat okostelefonjával, és rögzítse az úszón található telefontartóra. Akciókameráját az univerzális tartóra is rögzítheti, hogy a WhiteShark MixPro-t víz alatti kamerává alakítsa anélkül, hogy további felszerelést kellene vásárolnia. Ezenkívül kompatibilis különféle kiegészítőkkel, például szelfi hosszabbítóval vagy vízálló LED-lámpával, hogy maximalizálja a szórakoztató tevékenységeket.

Specifikációk

Méretek (hossz / szélesség / magasság) 46,5 x 23 x 23 cm
Színválaszték Fehér / Szürke
Súly 2,1 kg
Maximális merülés 40 méter
Sebesség Low: 1,2 m/s
High: 1,8 m/s
Akkumulátor idő 60 perc
Felületi kiképzés 1 db univerzális rögzítési pont
(sport kamerának, fényképezőnek)
Csomag tartalma Gyors akkumulátor töltő
Levehető tartály
Biztonsági kábel
Csúszásmentes markolat