Akció!

EZ-Dock jet-ski parkoló

2 700  2 500  + ÁFA

Kiváló minőségű és praktikus dokk kifejezetten jet-ski számára. A vezetőgörgők miatt különösen egyszerű és biztonságos a jet parkolása, nem sérti a hajótestet.
Könnyű a telepítése, egyedileg kialakítható elemes rendszerű, rengeteg kiegészítő kapható hozzá, amellyel a személyes igényeknek megfelelő lebegő kikötőt alakíthatunk ki.

A feltüntetett ár 1 db jet-ski kiállására alkalmas dokkot, valamint a rögzítéséhez szükséges zsanérokat tartalmazza.
Mérete: 430 x 150 x 38 cm
Teherbírása: 771 kg

További kiegészítőkért érdeklődjön telephelyünkön.

Cikkszám: ez-dock01 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

EZ-Dock jet-ski parkoló

Az EZ-Dock forradalmasította a dokkolást és létrehozta az eredeti, jet-ski kikötési lehetőséget, ahol a jet-tel egyszerűen csak fel kell siklani a dokkra. A szabadalmaztatott, iparág vezető EZ Port Max 2i a legmagasabb szintre emeli az innovációt.

Osztott bejárattal és önbeállító görgőkkel rendelkezik, amelyek simaságot és könnyedséget biztosítanak a parkoláshoz és a vízre tételhez.

Az EZ Port Max 2i a legegyszerűbb és legtartósabb dokkolási módszer. Függetlenül attól, hogy tapasztalt hajós vagy kezdő, a felszállás és vízre tétel olyan könnyed akár egy szellő. Ideális bármilyen méretű vagy típusú Sea-Doo számára.

Előnyei

• Az állítható hengerek könnyedén alkalmazkodnak az összes Sea-doo típushoz és hajótesthez, a könnyű kikötés és vízre tétel érdekében
• Háromoldalas hozzáférhetőség pontosan az Ön igényeinek megfelelően
• A horgonyozási lehetőségek széles választéka egyszerűvé teszi a vízparton való elhelyezést

Videó