Evinrude E-Tec 150 LE

11 011  + ÁFA

Gyári tartozékok:
– BOVDENES kormányzás-előkészítés
– választható színű dekor panelek és matricák
– választható Raker II vagy Viper propeller
– ICON II digitális távkar – BASE
– ICON 3,5 colos digitális multifunkciós műszer
– Műszerfalra szerelhető vészleállító és gyújtáskulcs
– Akkumulátor kábel (4,5 m)
– Belső olajtank

Törlés
Cikkszám: G2-150 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A G2 modellekkel több évtized után teljesen megújult az E-Tec sorozat. Áramvonalas külső és forradalmi motor fejlesztések jellemzik az átalakulást.

Az Evinrude E-Tec két-ütemű csónakmotorok alacsony káros anyag kibocsátású csónakmotorok, ami a közvetlen injektált befecskendezésnek köszönhető. Ez az új technológia és fejlesztés felveszi a versenyt a négy-ütemű csónakmotorokkal.

A G2 csónakmotoroknál a tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a motor súlyára és a könnyed kezelhetőségére. A PurePower technológiával még kedvezőbb üzemanyag fogyasztást tudtak létrehozni az Evinrude E-Tec G2 sorozatnál, ez a régebbi E-Tec modellek fogyasztásánál is 15%-al kedvezőbb lehet. A levékonyított hajtóművet (SLX) jobb hidrodinamika jellemzi, ami erőteljesebb gyorsulást, kedvezőbb fogyasztást és könnyed kormányzást eredményez.

A fejlesztések során a motor elektronikáján is változtattak ami egy gyorsabb motorvezérlőt kapott. Ez a mikroprocesszor gondoskodik az azonnali gázadásról és ezáltal a hajó sokkal gyorsabban gyorsul és rázkódás mentes közlekedést biztosít.

Rendkívül környezetkímélő motorok, akár 80%-kal alacsonyabb a CO kibocsátása, mint a négy-ütemű csónakmotoroknak. A fejlett üzemanyag-befecskendezős E-Tec csónakmotorok füstmentes használatot biztosítanak.

Az E-Tec csónakmotorokban kevesebb alkatrész található, mint a konkurens négy-ütemű motorokéban, ezáltal jóval kisebb a meghibásodási arány. Az irídiumból készült dugattyúk hosszabb működési időt és hatékonyabb szikrát biztosítanak a gyújtás során.

Az E-Tec motor minden körülmények között jól használható, legyen tengeri vagy extrém időjárás, lassú vagy gyors használat az Evinrude E-Tec motor nem hagyja cserben a felhasználót. A két-ütemű technológiának köszönhetően az Evinrude csónakmotorok nagyon jól és nagy teljesítménnyel gyorsulnak, tehát a hajót pillanatok alatt és könnyedén siklásba teszik.

A motor számítógép vezérlése biztosítja a tökéletes üzemanyag keverést, ami közvetlenül jut az égéstérbe, és pontos kiszámítás alapján pont elegendő üzemanyag juttatást biztosít, ezáltal a motor kevés üzemanyagot fogyaszt. A kedvező üzemanyag fogyasztás következtében az Evinrude E-Tec csónakmotorokkal több időt tölthetünk a vízen. A motor szenzorai érzékelik a hőmérséklet emelkedést, így a motor kritikus melegedésekor a számítógép automatikusan csökkenti a teljesítményt, hogy megvédje a motort a károsodástól.

A könnyedén cserélhető burkolatok és matricák több színben rendelhetőek.

További információk

Tömeg 225 kg
Csizma hossz

20" hosszú – 508 mm, 25" extra hosszú – 635 mm

Technikai paraméterek

Teljesítmény (LE/Kw) 150 LE / 112 kW
Trieb hossza 20″ hosszú – 508 mm
25″ extra hosszú – 635 mm
Ütemszám 2 ütemű
Indítás módja elektromos önindító
Tömeg 225 kg
Maximum fordulatszám 5000-6000 RPM
Hengerek száma V-6, 66°
Üzemanyag ellátás EFI DI befecskendezős
Hengerűrtartalom 2743 cc
Furat x löket 86 x 78.7 mm
Irányítás digitális távirányító
Sebességi fokozatok előre-üres-hátra
Üzemanyag tartály külső
Motor billentés elektromos, power trim tilt

 

Tájékoztató

Az Evinrude E-Tec két-ütemű csónakmotorok alacsony károsanyag kibocsátású csónakmotorok, ami a közvetlen injektált befecskendezésnek köszönhető. Ez az új technológia és fejlesztés felveszi a versenyt a négy-ütemű csónakmotorokkal. Az E-tec csónakmotoroknak 80%-kal alacsonyabb a CO kibocsájtása, mint a négy-ütemű csónakmotoroknak. Az E-Tec csónakmotorokban kevesebb alkatrész található, mint a konkurens négy-ütemű motorokéban, ezáltal jóval kisebb a meghibásodási arány. Az iridiumból készült dugattyúk hosszabb működési időt és hatékonyabb szikrát biztosítanak a gyújtás során. Az E-Tec motor minden körülmények között jól használható, legyen tengeri vagy extrém időjárás, lassú vagy gyors használat az Evinrude E-Tec motor nem hagyja cserben a felhasználót. A két-ütemű technológiának köszönhetően az Evinrude csónakmotorok nagyon jól és nagy teljesítménnyel gyorsulnak, tehát a hajót pillanatok alatt és könnyedén siklásba teszik. A motor számítógép vezérlése biztosítja a tökéletes üzemanyag keverést, ami közvetlenül jut az égéstérbe, és pontos kiszámítás alapján pont elegendő üzemanyag juttatást biztosít, ezáltal a motor kevés üzemanyagot fogyaszt. A kedvező üzemanyag fogyasztás következtében az Evinrude E-Tec csónakmotorokkal több időt tölthetünk a vízen. A nagyobb teljesítményű Evinrude E-Tec csónakmotorok a felmelegedést érzékelik és mikor a motor kritikusan felmelegszik, a számítógép automatikusan csökkenti a teljesítményt, hogy megvédje a motort a károsodástól. Két-ütemű csendes szennyezésmentes csónakmotor, ami csak élvezetet és kényelmet biztosít minden felhasználó számára. A fejlett üzemanyag-befecskendezős E-Tec csónakmotorok füstmentes használatot biztosítanak.

Garanciális feltételek

Minden Evinrude E-TEC csónakmotorra 5 év gyártói garancia érvényes, magáncélú használat esetén.

A garancia kizárólag a rendeltetésszerű használat során bekövetkező hibákra vonatkozik és a kötelező szervizek előírt időközönkénti és módon történő elvégeztetése esetén marad érvényben.

Amennyiben járműve garanciális szervizre szorul, forduljon márkaszervizünkhöz. Garancialapját mindenképp vigye magával, vagy más dokumentumot, amely igazolja a vásárlást és a szakszerű karbantartást. Ha probléma lépne fel, először a márkaszervizzel konzultáljon.

A részletes garanciális feltételeket a magyar nyelvű használati útmutatóban olvashatja.