Evinrude E-Tec 115 LE

8 657  + ÁFA

Gyári tartozékok:
– VIPER 13,88″ x 17″ acél propeller (hosszú csizmás)
– ICON PRO multifunkciós fordulatszámmérő
– Oldalfalba szerelhető távkar
– Bekötő kábelek
– Akkumulátor kábel
– Külső olajtank

Törlés
Cikkszám: E115 Kategóriák: , Címkék: , , ,

További információk

Tömeg 177 kg
Szín

fehér, szürke

Technikai paraméterek

Teljesítmény (LE/Kw) 115 LE / 85 kW
Trieb hossza 20″ hosszú – 508 mm
Ütemszám 2 ütemű
Indítás módja elektromos önindító
Tömeg 177 kg
Maximum fordulatszám 5500-6000 RPM
Hengerek száma V-4
Üzemanyag ellátás EFI DI befecskendezős
Hengerűrtartalom 1726 cc
Furat x löket 91 x 66 mm
Irányítás távirányító
Sebességi fokozatok előre-üres-hátra
Üzemanyag tartály külső
Generátor 1100W 12V 81A
Motor billentés elektromos, power trim tilt

 

Tájékoztató

Az Evinrude E-Tec két-ütemű csónakmotorok alacsony károsanyag kibocsátású csónakmotorok, ami a közvetlen injektált befecskendezésnek köszönhető. Ez az új technológia és fejlesztés felveszi a versenyt a négy-ütemű csónakmotorokkal. Az E-tec csónakmotoroknak 80%-kal alacsonyabb a CO kibocsájtása, mint a négy-ütemű csónakmotoroknak. Az E-Tec csónakmotorokban kevesebb alkatrész található, mint a konkurens négy-ütemű motorokéban, ezáltal jóval kisebb a meghibásodási arány. Az iridiumból készült dugattyúk hosszabb működési időt és hatékonyabb szikrát biztosítanak a gyújtás során. Az E-Tec motor minden körülmények között jól használható, legyen tengeri vagy extrém időjárás, lassú vagy gyors használat az Evinrude E-Tec motor nem hagyja cserben a felhasználót. A két-ütemű technológiának köszönhetően az Evinrude csónakmotorok nagyon jól és nagy teljesítménnyel gyorsulnak, tehát a hajót pillanatok alatt és könnyedén siklásba teszik. A motor számítógép vezérlése biztosítja a tökéletes üzemanyag keverést, ami közvetlenül jut az égéstérbe, és pontos kiszámítás alapján pont elegendő üzemanyag juttatást biztosít, ezáltal a motor kevés üzemanyagot fogyaszt. A kedvező üzemanyag fogyasztás következtében az Evinrude E-Tec csónakmotorokkal több időt tölthetünk a vízen. A nagyobb teljesítményű Evinrude E-Tec csónakmotorok a felmelegedést érzékelik és mikor a motor kritikusan felmelegszik, a számítógép automatikusan csökkenti a teljesítményt, hogy megvédje a motort a károsodástól. Két-ütemű csendes szennyezésmentes csónakmotor, ami csak élvezetet és kényelmet biztosít minden felhasználó számára. A fejlett üzemanyag-befecskendezős E-Tec csónakmotorok füstmentes használatot biztosítanak.

Garanciális feltételek

Minden Evinrude E-TEC csónakmotorra 5 év gyártói garancia érvényes, magáncélú használat esetén.

A garancia kizárólag a rendeltetésszerű használat során bekövetkező hibákra vonatkozik és a kötelező szervizek előírt időközönkénti és módon történő elvégeztetése esetén marad érvényben.

Amennyiben járműve garanciális szervizre szorul, forduljon márkaszervizünkhöz. Garancialapját mindenképp vigye magával, vagy más dokumentumot, amely igazolja a vásárlást és a szakszerű karbantartást. Ha probléma lépne fel, először a márkaszervizzel konzultáljon.

A részletes garanciális feltételeket a magyar nyelvű használati útmutatóban olvashatja.