Posted on

Márkaszerviz előnyei

Legyen szó akár Can-Am motorokról, Sea-Doo-ról, Evinrude csónakmotorról vagy akár Ski-Doo hószánról, hiba esetén elsősorban márkaszervizbe érdemes vinni a járművet.

 

Miért jó márkaszervizbe hozni a Can-Am, Sea-Doo, Evinrude és Ski-Doo járműveket?

Szakértő szerelőink a BRP termékek javítására specializálódtak, több éves tapasztalattal, lelkiismeretesen végzik el a szükséges feladatokat, a hiba diagnosztizálásától kezdve a javított termék teszteléséig. Célunk, hogy Ön minél jobban kihasználhassa járművét, és minél kevesebb időt kelljen a szervizben vesztegléssel töltenie.

Szerelőin tudásának bővítését a BRP gyár hivatalos szerviztanfolyamai biztosítják, ahol a rutin műveleteket, különleges eseteket és apró szerviz trükköket is elsajátítják.

Szerviztapasztalatunk nemcsak a gyártól ered, hanem az ügyfeleink visszajelzéseiből és tapasztalatai alapján is folyamatosan tanuljunk, hogy a járműveinknél mikre kell külön figyelmet fordítanunk. Ügyfeleink visszajelzése a Sea-Doo, Can-Am termékek használatával kapcsolatban ezért is kiemelten fontos számunkra.

Nálunk vásárolt járművekre szakszervizünkben biztosítjuk a garanciális javítást. A gyári garancia esetében ami jár, az jár – nincs kompromisszum. Több éves garancia és és biztos szervizháttér.

Minden márkaszerviztől elvárható, hogy különösen a kopó-fogyó alkatrészekből megbízható, nagy raktárkészletet tartson fenn. Cégünk, márkaszervizünk biztosítja a legnépszerűbb Can-Am, Sea-Doo, Evinrude és Ski-Doo járművek leginkább szükséges alkatrészeit, saját raktárkészletről, azonnal.
Ami a kevésbé fogyó alkatrészeket illeti, rövid beszerzési határidővel (kb 1 hét) tudunk biztosítani akár a legújabb modellhez, akár a több éve hűségesen szolgáló járművekhez is.

Végül, de nem utolsó sorban, szerelőink számára ez nemcsak egy munka hanem hobbi is. Ez is bizonyítja, hogy tudásuk, amit a hobbijuk során szereznek is csak bővíti a munkához való szakértelmüket.